Tja, lever


Focus, rak rak krok krok

Tränat box med Joss idag. Ville gråta lite under situpsen, men snart är det värsta över så ska inte klaga! Kollat på Svenska Hollywoodfruar och skrattat åt Hollywierda Gunilla. Har sällis inatt och imorgon är det onsdag; träning och Greys Anatomy.
Fina bilder från skolan.

#training, #helvetesvecka

Fyyy bubblan vilken dålig dag det har varit idag, fy bubblan vilka dåliga dagar det har varit den senaste tiden överhuvudtaget, med vissa undantag förstås. Stack iväg till gymmet förut, benpass idag! Sjukt skönt att få göra av med energi och plåga benmusklerna lite. Dock gick jag därifrån aningen besviken eftersom jag kände att jag kunde ha gett mer. Men boxen väntar imorgon och träningsvärken kommer endån vara ett faktum så det var kanske bra om jag inte tog ut mig helt. Det känns redan tillräckligt i magen från igår om man säger så...
 
Ke$ha – Die Young
DJ Assad – Addicted - Radio Edit
WTF! – Da Bop - Video Edit
R.I.O – Party Shaker feat. Nicco - Video Edit
 
Sköna pepplåtar från brorsans träningslista!
 
Sommar-Mathilda

Jobbig dag. Upp och ner-dag. Nu ska jag iväg på ett killer-pass och mörda benen lite. Hey träningsvärk, come and get me!


Stay positive.

Är så fruktansvärt, fuktansvärt träningssugen! Men på söndag, då smäller det, längtar!

Nothing will work unless you do.

Idag orkade inte kroppen mer. Blev tidig hemgång för mig. Gick och handlade, städade upp i lägenheten vilket var välbehövligt (en stresspunkt mindre) och nu har jag gjort klart lite jobb. Next på schemat står käk, hoppträning (wuhu! har även köpt handskar så vi slipper fler köttsår..) och senare ikväll ska jag ta tag i plugget som så snällt ligger och väntar på ma.
Gammal bild, lång- och rödhårig.

Fall seven times, stand up eight.


Sälen

Mmm, ganska lycklig därja :) Umgåtts med familjen en hel helg, sett snö och inte lite heller, badat och tagit det lugnt. Nu är det snart dags att åka hem, känns inte lika lockande...


Lindvallen, Sälen - SNÖ

Instagrambilder @Meethilda
SItter just nu på ett rum/lägenhet i SkiLodge i Lindvallen, Sälen, hare gött med familjen och chillar. Och härmed har jag, fredagen den 12 oktober 2012, beskådat den FÖRSTA SNÖN. Lyckorus var bara förnamnet, hoppandes på stället med glädjetjutet på plats kunde jag ha jämförts med en 5åring på julafton!

Upp o hoppa lilla loppa

Haft en gööri dag idag. Stimmat i skolan, haft djupa diskussioner i DM, tagit fina bilder och jobbat på hemsidan hoho.

Mitt lyckliga lilla inlägg här nedanför handlade alltså om dagens hoppträning. Hoppade en sjukt stor, lite halft galen häst och jesus vad jag blev kär... Som jag dock blir i nästan alla hästar på deras egna små vis. Men endån, herregud.


Euforisk!

Jag dör. Omg. Är i extas. Vet inte vart jag ska ta vägen. Vilken känsla, åhh underbara känsla. Fetaste såret på handen var följden av inga handskar och galen häst. Men vad gör det. Dör endån. Av lycka. Liksom. OMG!


Espresso House

Hade en mysig stund med BFF på stan för att sedan sätta oss på Espresso house och catcha up lite efter skolan!


Ligger och lyssnar på världens bästa spellista på Spotify

Snowboardlistan. Min hemmagjorda lista med de bästa pepplåtarna. Eller kanske inte, men minnena bubblar upp iallafall från förra året. Åh, som jag väntar, och längtar. Har äntligen hittat något jag älskar. Det bästa jag vet. I vinter, ja, då jävlar!
Grönklitt och Trysil

Underbara Västervik med dess fantastiska innehåll

Världens bästa helg. Nu är energin påfylld till bredden och jag är redo att inta Linköping igen och allt vad det innebär!


Right now @ Västervik


Västerviks stolthet

Som den lilla VFFungen jag är och alltid har varit, sjuk eller inte, stod jag tappert vid sidan av planen i Hultsfred idag i ösande regn för att se min pappa, min bror och de övriga grabbarna i VFF ta hem matchen och bli seriesegrare och få kliva upp. Här snackar vi stolt dotter och lillasyster!

(Såg nu att bilden var himla liten... Men söta iallafall! Snodd från brorsan Faceboook) Fr.v. spelare, supporter och tränare! ♥


If you train hard, you'll not only be hard, you'll be hard to beat

På tåget hem i fredags satte jag upp ett träningsschema för oktober månad. Efter att ha gått från att träna nästan dagligen i flera år till att inte träna alls, det har inte funkat för min kropp och hjärna. Så nu är jag såå peppad! MEN, har dragit på mig en förkylning, jättekul karma, jättekul...


And the world's gonna know your name

Gårdagen får 5 toasts av 5. Avverkade lätt ett par timmar med en av bästisarna på stan. En apgod lunch på Pause och paj på Café kannan. Gomiddag med familjen + gäster. Fest med ett gäng grabbar. Hemma vid 3 och studsade upp vid 9 imorse. Nu är en annan av bästisarna här och snart ska vi åka till Tofvehult!
1-4 Oufit nr1 5 6 Mat! 7 Outfit nr2 8 Enda bilden som togs under kvällen, bra där.

Kanelbullens dag

Idag har nog varit en himla bra dag. Skolan flöt på. Dessvärre råkade det tråkiga skjutas åt sidan men dock mer av det roliga. Och för att hylla kanelbullen blev det gofika på övervåningen! En hoppträning lika rolig som vanligt med en himla fin häst har också passerat. Imorgon är jag ledig pga tandläkarbesök alldeles för tidigt på morgonen och i helgen ska jag bara mysa och umgås med alla mina Västervikare som jag inte träffat på såå länge! Detta kommer nog bli bra.

Såhär känner jag för att Joss inte har varit i skolan på hela veckan, måste nog skälla lite på na. Saknar henne inte aaalls (men hon får gärna krya på sig hoho.)


Jag har tre saker att säga

1: Jag har världens finaste vänner. Together forever and never apart. Maybe in distance, but never in heart.
 
2: Sen jag flyttade hit har jag hört och även upplevt att Östgötatrafiken har ett mycket begränsat antal trevliga chaufförer. Jag måste däremot hylla de otroligt trevliga chaufförerna på 25:an! Som de borde alla vara.
 
3: Den absolut viktigaste saken; idag, onsdag, satt jag bänkad framför TVn, kanal5, kl 21, med mina poopisar och min trocadero, over-exited över vad som komma skulle. Idag, mina kära vänner, startade den 9 säsongen av den absoluta, bästa, underbaraste serien som någonsin skapats. En serie jag inte har missat ett enda avsnitt av, inte.ett.enda på 7 år. Trodde jag skulle dö av lycka när jag hörde introt, som jag har väntat enda sen i våras. Självklart pratar jag om inget annat än Grey's Anatomy. Kalla mig töntig men fytusan, bästa program jag någosin sett.
Åhh, Mark Sloan, vad gör du..? ♥

Shoppar för pappas pengar

Min fina pappa tyckte lite synd om mig och sa åt mig att gå ner och köpa något fint, inte mig emot! Har aldrig varit smyckestypen men har fått värsta craving på halsband. Nu ska jag ut och gå med min bästa.


Korshalsband Gina Tricot Kedjehalsband Lindex Fjäderhalsband Gina Tricot Fjäderörhängen Lindex Blus H&M


Trying to stand up, but my legs don't allow

Återkommer imorgon eller något sånt... Lägger upp en bild som har visats på alla forum som är möjliga, nu fick ni se den igen.


What to do when there's nothing left

Idag är ingen bra dag. Idag är jag inte glad. Tänker på allt jag inte ska tänka på och gör inte det jag ska göra. Livet fuckar upp totalt och jag står hjälplöst kvar. Nu ska jag ut och springa med en mage från helvetet.

RSS 2.0