Never regret something that once made you smile

Händelserik kväll och natt igår, men en sån där gång man kan leva på ett tag. Skrattat, suttit i en bastu med full mundering och dansat på övervåningen i en lada. Träffade mycket trevligt folk och ja, ganska lyckat helt enkelt. Nu dunkar huvudet efter sömn, eller kan det vara för att jag suttit framför datan i princip helatiden enda sen jag kom hem vid typ halv 13? Mjaa, kanske. Imorgon väntar skolan igen, lite radiosändning, mat med fina DM:are och en upprensning av lägenheten.
Ytterligare en bild på bror min. Lika?

NU, pizza

Varje gång jag går dit hoppas jag på att de ska veta exakt vad jag vill ha eftersom jag alltid tar samma. Jag är ju typ stammis, hallå... Men icke, får nog öka besöken till minst 1gång / v.
Lill-läppen fick sig en armbåge igår, stackars den.

Igår rockade vi Skeda udde! #härdansarvitillsfötternablöder


Fick finbesök förut


If it's ment to be, there will always be a way.

Fixat lite med designen. Men nu fick det räcka för idag, blev för hungrig så nu sitter jag här med min poopisar istället. Livet flyter på gaanska bra nu. En hel del projekt i webdesign, ledig imorgon och festligheter på lördag. Det kan jag leva med!
Vill passa på att gratta mina fina, starka, underbara mamma på hennes dag idag! GRATTIS ♥

Lycklig. Ja, oj vad jag är lycklig!


Memories never die,

Skolan slutade. Bio med Millz. Speedway med bra vän. Västerviks skolavlutning med Jossan. Många timmar på SJ. Njöt av få dagar med sol och bad vid vår lilla strand. Jobbade. Tog fula egokort. Midsommar. Sprang Orsa Kajten med fina syskon. Hängde i båten. Var i Västervik hos familjen. Myste med lillebror. Njutit av Dalarnas oerhört vackra natur. Orsayran med Eff. Hopptävling. Wakeboard. Promenerat. Färgat ombre. Köpt höstskor jag inte vet om jag vågar gå i. Hittat fränaste hjälmen på en marknad. Bokat Turkiet-resa. Träffat kändisar. Blivit strandsatt i Borlänge i 2 långa timmar. Och avslutade sommaren med Malmö och pojkvän. Detta var min sommar i korta och långa drag!

Kopparvallen @ Åtvid

Idag intog jag Kopparvallen tillsammans med huliganerna Millz och Helene + hennes syster. Matchen slutade i förlust med 2-1 och vi satte oss i bilen med ett lite tyngre hjärta än innan. Nu sitter jag och plågar min lilla magge (äter choklad nomnom) och tittar igenom sommarens iPhone-bilder och blir genast på lite bättre humör!

Time makes life better

Skulle bara in och säga heeej. Har inte ork att skriva här som vanligt, men har bestämt mig för att lära mig prioritera (allmänt om allt liksom), skaffa mer tid och faktiskt skriva lite här. Alltså återvänder jag (förhoppningsvis) imorgon, men for now, det här är jag och det är vad ni får denna afton.

Up on the hill across the blue lake


Torsdag, släng dig i väggen

Jeeesus vilken dag. Idag har jag skrivit en engelska assignment (hej svengelska!) och redigerat bilder, löst nästan allt som strulat (verkligen allt har strulat) och fotat. Skola till 4 och sedan hem, slänga i mig maten och cykla till ridningen. Bära hinder hit och dit, och gymnastikhoppning stod på schemat vilket kommer resultera i en ordentlig träningsvärk.
 
Imorgon ska jag klara (stressa) mig igenom skolan, träna och sedan kommer mor och Jan hit. Men nuu *trumvirvel*, ska jag gå och handla i min fina rosa onepice höhö.
 

Hejhej bloggen

Det här är problemet med mig och bloggar; jag är antingen för lat, eller har för lite tid för att fota och lägga upp bilder...

Dagen har iallafall rullat på bra. Hunnit med både det ena och det andra, som att träna, dusha, måla naglarna och nu ska jag redigera lite bilder innan jag lägger mig i sängen med sprängfylld mage efter popcorn, smoothie och kiwi. *aaandas* Säger godnatt utan några bilder. Kul Mathilda!

Spetskjol och ombre


Turkiet, underbara Bodrum

Bildbomd coming through.
För tre (!!) veckor sen satte jag mig ensam på tåget från Linköping upp till Arlanda för att möta upp familjen och åka ifrån Sverige för en vecka. Väntan var olidlig och när vi väl fick sätta oss på flyget hade det passerat 13h övertid, dessutom hade vi med oss två små barn. Men vad gjorde det när de var (och är) världens snällaste.
 
Stället vi kom fram till var dock verkligen värt väntan. Bodrum halvön, ett ställe jag helt klart kommer komma tillbaka till. Bästa servitörerna, fint som bara den och denna värme, oj vad jag hade saknat den! En vecka flöt på alldeles för snabbt och rätt som det var befann vi oss i Sverige igen. Men med ett himla underbart minne rikare.
1 På Arlanda | 2 Jag lär henne allt jag kan höhö | 3 Så här kände vi när de meddelade en försening på 5h | 4 5 6 7 Underbara sol, värme, familj! | 8 9 Hemfärd, bruna och glada men inte redo att åka hem

Konsert och kongress

Idag har jag fotat min första spelning! Eller okej, det var på soundchecket och jag var bara där trekvart men endån. Jättekul! Har även haft en photoshoot i studion så nu har jag ett antal hundra bilder att kolla igenom och rensa bort för att sedan börja redigera. Allt detta under tidspress, mmmh.
 
Nu ligger jag i sängen och äter glass som boyfrienden köpt, inget jag tål men vart så himla sugen. Imorgon är det skola och sedan ska jag hänga med två favvisar. Nightyyy!
Bord på Konsert och kongress.

01:47

Har fått in en så sjukt dålig vana. Ja, ni ser ju bara vad klockan är liksom. Döda mig please.

Mobilblogg @ Råsunda

Min första och, sorgligt nog, sista derbymatch på Råsunda är nu över. Och jag är inte det minsta nöjd at all....


Mobilblogg från Stockholm

Sitter i en lägenhet i Kyrkbyn och umgås. Stan och en sväng på Globen har avverkats idag och imorgon är det sista derbyt på Råsunda. Grymt! Tippar 2-1 till DIF.


Cozytime

Hängt i Ankarsrum hos släkten. Myst med familjen. Pussat på lillebror och umgåtts med storebror. Skypat med andra familjen. Magen har bråkat hela dagen som den kan göra ibland. Åkt buss. Köpt godis. Och nu ligger jag här, i min säng, i Linköping, i min fina lilla lägenhet. Dricker någon special edition-Fanta och äter godis. Imorgon intar vi Stockholm!

Home sweet home

Äntligen hemma, i ett av mina tre hem! Har återförenats med ena halvan (resterande får jag pussa på imorgon) av den här familjen (invecklat, tja!), även fått ett varmt välkomnande av mitt gröna rum, sängen, grodan och de andra gosedjuren. Gamla, goa Västervik. ♥
Grodan är min partner in crime sen ett antal år tillbaka.

Tar helg

Nu är veckan äntligen slut! Jobbar hemifrån imorgon så nu tar jag helg helt enkelt. Straxt ska jag käka, sticka till stallet (ååh, underbart, äntligen!) och sen åka hem till en av mina saknade familjer för en natt där.
#1&2 Lilla jag igår / #3 Dessa kom jag hem till idag, mitt hjärta hade köpt de innan han åkte iväg till skolan. Söte.

Tisdag och Hollywoodfruar

Skolan har passerat och även en allmänt känslomässigt jobbig dag så nu sitter jag hemma hos min fina i hans säng och tittar på Hollywoodfruar. Mår helt okej.
 
Imorgon ska jag till skolan en snabbis, vidare till stan och möte sen ta tag i sånt där roligt som städa och tvätta, men även umgås med min fina och skypedejta med mammi. Låter ganska bra endån.

Nu är jag visst tillbaka!

Kunde inte hålla tassarna borta. Ny blogg, nytt (förhoppningsvis lite lättare) bloggnamn och ny inspiration. Vi får väl se vart detta leder...
 
Ikväll har jag tuggat apelsiner och deras D(?)-vitaminer för fullt efter att besökt min aningen sjuka (bokstavligen alltså, förkyld), saknade vän. Imorgon väntar skolan och alla roliga projekt igen. Säger godnatt här och nu.

Bilder från #KIL12 med min tjeja

RSS 2.0